Naamwedstrijd

Zaalverhuur

Voor Sport en Cultuur

Cultuur

Beleef de cultuur bij het Huus

In het Huus hebben we ook aandacht voor cultuur. De bibliotheek van Zuidwolde gaat zich vestigen in de ruim opgezette hal van het Huus. Ook de Speel-o-theek is er te vinden voor een royaal assortiment aan kinderspellen.

En wist je dat in het Huus ook een theater is gevestigd waar tot 150 personen kunnen genieten van een mooie voorstelling?

Bibliotheek

Bibliotheek Zuidwolde beschikt over een ruim assortiment (luister)boeken, films en tijdschriften voor zowel jeugd als volwassenen. Meer informatie over de bibliotheek vind je op de website.

Theater

Genieten van een pakkende voorstelling, lachen om comedy of revue of opgaan in een prachtige muziekvoorstelling. Het kan allemaal in ons Theater! 

Horeca

Genieten van een drankje? Even napraten na het sporten of theatervoorstelling? Zin in een lekkere en gezonde snack? Het kan allemaal in onze horeca. Of ga de competitie aan op één van de drie biljarttafels. En bij mooi weer is het heerlijk genieten op het mooie buitenterras!

Nieuwste cultuurevenementen

Uncategorized

Sporthal in gebruik!

Het Huus is nog niet officieel geopend, maar toch hebben we al wat activiteit in de sporthal gezien. Na de herfstvakantie mochten de leerlingen van de basisscholen De Heidevlinder en Het Groene Hart al komen gymmen! De eerste gymlessen vonden op maandag 30 oktober jl. plaats.

Lees verder »
Nieuws

Sloop sporthal

Het nieuwe Huus voor Sport en Cultuur wordt een zeer duurzaam gebouw. En dat begint met het op de juiste manier slopen van de bestaande bebouwing. Onderdelen van de oude sporthal, zoals de staalconstructie en de planken van het plafond, worden zelfs gebruikt voor het nieuwe gebouw.

Lees verder »