Naamwedstrijd

Zaalverhuur

Voor Sport en Cultuur

Welzijn

Voel je thuis

Het Huus is er voor iedereen! Alle bezoekers moeten zich welkom en veilig kunnen voelen. In het Huus hebben we respect voor elkaar en laten we elkaar in elkaars waarde.

In het Huus hebben meerdere organisaties, die zich richten op welzijn, een plekje gevonden. Bijvoorbeeld Welzijn De Wolden.

Voor een kopje koffie of een gezellig praatje; iedereen is welkom in het Huus! 

Jeugd

Binnen het Huus is er meer dan voldoende ruimte voor de jeugd uit De Wolden om zich te vermaken. Naast sport en spel  worden regelmatig evenementen en bezigheden voor de jeugd georganiseerd. De aanwezigheid van de bibliotheek (met een ruime afdeling jeugdboeken) brengt het nodige leesplezier!

Welzijn De Wolden

Welzijn De Wolden is een organisatie voor zorg en welzijn in de gemeente De Wolden. Hier werken buurtwerkers voor alle inwoners van De Wolden. De buurtwerkers zijn het vaste aanspreekpunt voor inwoners. Elk dorp heeft een eigen buurtwerker. Zo kun je in de buurt om ondersteuning of hulp vragen.

Prima Life

Binnen het Huus voor Sport en Cultuur is ook Prima Life gevestigd. Haal het beste uit je leven door middel van fysiotherapie, training en voeding. Meer weten? Bekijk de website.

Nieuwste welzijnevenementen

Uncategorized

Sporthal in gebruik!

Het Huus is nog niet officieel geopend, maar toch hebben we al wat activiteit in de sporthal gezien. Na de herfstvakantie mochten de leerlingen van de basisscholen De Heidevlinder en Het Groene Hart al komen gymmen! De eerste gymlessen vonden op maandag 30 oktober jl. plaats.

Lees verder »
Nieuws

Sloop sporthal

Het nieuwe Huus voor Sport en Cultuur wordt een zeer duurzaam gebouw. En dat begint met het op de juiste manier slopen van de bestaande bebouwing. Onderdelen van de oude sporthal, zoals de staalconstructie en de planken van het plafond, worden zelfs gebruikt voor het nieuwe gebouw.

Lees verder »